In Flames @ Vega, Köpenhamn




In Flames @ Vega


Igår gästade In Flames ett utsålt Vega (1500 pers) i Köpenhamn som en del av den turné med mindre klubbspelningar som bandet just nu är ute på. 

In Flames brukar spela för betydligt större folkmassor men Vega's stora lokal är som gjord för denna typen av spelningar vilket bidrog till ett grymt bra tryck och skapade bästa möjliga förutsättningar för Anders Fridén och Co.

Dom gick ut hårt från första låt som för kvällen var Embody the Invisible och fortsatte med ytterligare ett par låtar ur den äldre lådan. När Trigger pumpade ur högtalarna så tände publiken till ordentligt, sen var det fullt ös hela kvällen. När det var dags för blytunga Only for the Weak kunde vi inte längre stå kvar i den bakre delen av lokalen utan trängde oss fram till svettpoolen framme vid scenen, kan inte påstå att vi ångrade oss direkt. Golvet gungade ordentligt!

Sista, och kanske sämsta, låten för kvällen blev My Sweet Shadow.

In Flames levererade som vanligt och man kan inte annat än bli sjukt imponerad av hur tighta dom är och fascineras av hur Anders röst håller låt efter låt, år efter år. Bästa spelningen på mycket länge för min del!

Det jobbiga med att se In Flames är att man alltid saknar massor av låtar.. Inte konstigt då det har blivit så galet mycket bra låtar under åren och det skulle bli en lååååång kväll om ens hälften av dessa skulle spelas. Denna gången var det en hel del av de äldre låtarna från bl.a. grymma Reroute To Remain som fick plats i setlisten, riktigt kul! Hade gärna hört några fler från Come Clarity och A Sense Of Purpose dock.

Kvällens bästa:
Cloud Connected

Kvällens sämsta:
Soporna på balkongen, man går fan inte på In Flames och sitter ner. Säger som Anders, och jag citerar "Era gamla jävla människor, stå upp för helvete!!!"

Gick hem grymt nöjd och ett plektrum rikare, tack Peter Iwers! 

  1. Embody the Invisible + + +  
  2. Bullet Ride + + + +
  3. Trigger + + + + +
  4. Crawling Through Knives + + + + +
  5. The Quiet Place + + +
  6. Where The Dead Ships Dwell + + + +
  7. Egonomic + + +
  8. Clayman + + + +
  9. Liberation + + +
  10. Cloud Connected + + + + +
  11. Drifter + + +
  12. System + + + +
  13. Fear Is The Weakness + + +
  14. Ropes + + + + +
  15. Only for the Weak + + + + + 
  16. Deliver Us + + + + +
  17. The Mirror's Truth + + + + +
  18. Take This Life + + + + +
  19. My Sweet Shadow + +


In Flames @ Vega



In Flames @ Vega



In Flames @ Vega



In Flames @ Vega




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0